Обрати членство:
Шеф на місяць
Безкоштовний тестовий період на 3 дні, а далі — 9,99$ у місяць. Плата зніматиметься автоматично щомісяця. Скасувати її можна в будь-який момент в особистому кабінеті.
Отримай доступ до розумів улюблених шефів бази відео рецептів на цілий місяць. Рецепти, кулінарні й кондитерські лайфхаки та секрети — все це входить у підписку. Плати раз у місяць та дивись будь-які відео на All about culinary. Навіть по 2 рази!
Друже, оформлюючи підписку, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Світові кулінарні бестселери
Подорожуйте світом та готуйте світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.
Базовий кондитерський курс від Першої української кулінарної Академії
Що може бути краще за мармуровий кекс з чашкою кави? Лише базовий кондитерський курс з десятками солоденьких рецептів від Олі Мартиновської. Лимонний тарт, еклери чи чизкейк — навіть не знаю, як обиратимеш, чим спочатку здивувати друзів.
Купуй кондитерський курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99!
Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Базовий кулінарний курс від Першої української кулінарної Академії
Базу повинен освоїти кожен. А найдоступніше її пояснює Оля Мартиновська. Вона зібрала весь досвід у навчальний курс та готова поділитися з тобою. Аби ти не витрачав купу років та ресурсів на навчання в Le Cordon Bleu. Тарт Татен, карпаччо та салат з артишоком вже зачекались...
Купуй кулінарний курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99!
Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Курс «Відкриваємо ресторан «з нуля»» від Володимира Ярославського
Формат: онлайн
Тривалість: 8 тижнів
Доступ до матеріалів: 1 рік
На курсі ви:
розробите покроковий план запуску вашого закладу
навчитесь рахувати фінансову модель та період окупності проєкту
створите презентацію проєкту для інвесторів та партнерів
отримаєте чек-листи, інструкції, плани навчання, форми з фінансової звітності та інші корисні документи
отримаєте досвід та експертизу топменеджерів мережі ресторанів Nai та контакти перевірених підрядників
Програма курсу:
1 модуль. Концепція, бізнес-модель та інвестиційний бюджет майбутнього закладу.
2 модуль. Пошук приміщення, проєктування, дизайн та ремонт.
3 модуль. Як знаходити своїх людей в команду, як навчати персонал та мотивувати для кращих результатів.
4 модуль. Стандарти та організація процесів в залі та на кухні.
5 модуль. Фінанси у ресторані.
6 модуль. Як меню впливає на успіх ресторану.
7 модуль. Маркетинг у ресторані.
8 модуль. Сервіс та робота з гостями.