Обрати членство:

Членство

Шеф на місяць

Безкоштовно протягом 3 днів USD $9,99/місяць
Почати безкоштовний пробний період

Безкоштовний тестовий період на 3 дні, а далі — 9,99$ у місяць. Плата зніматиметься автоматично щомісяця. Скасувати її можна в будь-який момент в особистому кабінеті. 


Отримай доступ до розумів улюблених шефів бази відео рецептів на цілий місяць. Рецепти, кулінарні й кондитерські лайфхаки та секрети — все це входить у підписку. Плати раз у місяць та дивись будь-які відео на All about culinary. Навіть по 2 рази!


Друже, оформлюючи підписку, ти погоджуєшся з умовами Оферти.

Членство

Базовий кондитерський курс від Першої української кулінарної Академії

USD $69,99 кожні 6 місяців
Виберіть членство

Що може бути краще за мармуровий кекс з чашкою кави? Лише базовий кондитерський курс з десятками солоденьких рецептів від Олі Мартиновської. Лимонний тарт, еклери чи чизкейк — навіть не знаю, як обиратимеш, чим спочатку здивувати друзів. 

Купуй кондитерський курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99! 

Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.

Членство

Світові кулінарні бестселери

USD $69,99 кожні 6 місяців
Виберіть членство

Подорожуйте світом та готуйте світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.

Членство

Базовий кулінарний курс від Першої української кулінарної Академії

USD $69,99 кожні 6 місяців
Виберіть членство

Базу повинен освоїти кожен. А найдоступніше її пояснює Оля Мартиновська. Вона зібрала весь досвід у навчальний курс та готова поділитися з тобою. Аби ти не витрачав купу років та ресурсів на навчання в Le Cordon Bleu. Тарт Татен, карпаччо та салат з артишоком вже зачекались...

Купуй кулінарний курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99! 

Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.

Членство

Курс «Відкриваємо ресторан «з нуля»» від Володимира Ярославського

USD $499,99/рік
Виберіть членство
  • Формат: онлайн

  • Тривалість: 8 тижнів

  • Доступ до матеріалів: 1 рік

На курсі ви:

  • розробите покроковий план запуску вашого закладу

  • навчитесь рахувати фінансову модель та період окупності проєкту

  • створите презентацію проєкту для інвесторів та партнерів

  • отримаєте чек-листи, інструкції, плани навчання, форми з фінансової звітності та інші корисні документи

  • отримаєте досвід та експертизу топменеджерів мережі ресторанів Nai та контакти перевірених підрядників

Програма курсу:

  • 1 модуль. Концепція, бізнес-модель та інвестиційний бюджет майбутнього закладу.

  • 2 модуль. Пошук приміщення, проєктування, дизайн та ремонт.

  • 3 модуль. Як знаходити своїх людей в команду, як навчати персонал та мотивувати для кращих результатів.

  • 4 модуль. Стандарти та організація процесів в залі та на кухні.

  • 5 модуль. Фінанси у ресторані.

  • 6 модуль. Як меню впливає на успіх ресторану.

  • 7 модуль. Маркетинг у ресторані.

  • 8 модуль. Сервіс та робота з гостями.