Обрати членство:
Шеф на місяць
Безкоштовний тестовий період на 3 дні, а далі — 9,99$ у місяць. Плата зніматиметься автоматично щомісяця. Скасувати її можна в будь-який момент в особистому кабінеті.
Отримай доступ до розумів улюблених шефів бази відео рецептів на цілий місяць. Рецепти, кулінарні й кондитерські лайфхаки та секрети — все це входить у підписку. Плати раз у місяць та дивись будь-які відео на All about culinary. Навіть по 2 рази!
Друже, оформлюючи підписку, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Базовий кондитерський курс від Першої української кулінарної Академії
Що може бути краще за мармуровий кекс з чашкою кави? Лише базовий кондитерський курс з десятками солоденьких рецептів від Олі Мартиновської. Лимонний тарт, еклери чи чизкейк — навіть не знаю, як обиратимеш, чим спочатку здивувати друзів.
Купуй кондитерський курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99!
Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Світові кулінарні бестселери
Подорожуйте світом та готуйте світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.
Базовий кулінарний курс від Першої української кулінарної Академії
Базу повинен освоїти кожен. А найдоступніше її пояснює Оля Мартиновська. Вона зібрала весь досвід у навчальний курс та готова поділитися з тобою. Аби ти не витрачав купу років та ресурсів на навчання в Le Cordon Bleu. Тарт Татен, карпаччо та салат з артишоком вже зачекались...
Купуй кулінарний курс зі знижкою -70% та отримай потужну базу. Вісім повноцінних модулів за $49,99!
Друже, купуючи курс, ти погоджуєшся з умовами Оферти.
Курс «Відкриваємо ресторан «з нуля»» від Володимира Ярославського
Формат: онлайн
Тривалість: 8 тижнів
Доступ до матеріалів: 1 рік
На курсі ви:
розробите покроковий план запуску вашого закладу
навчитесь рахувати фінансову модель та період окупності проєкту
створите презентацію проєкту для інвесторів та партнерів
отримаєте чек-листи, інструкції, плани навчання, форми з фінансової звітності та інші корисні документи
отримаєте досвід та експертизу топменеджерів мережі ресторанів Nai та контакти перевірених підрядників
Програма курсу:
1 модуль. Концепція, бізнес-модель та інвестиційний бюджет майбутнього закладу.
2 модуль. Пошук приміщення, проєктування, дизайн та ремонт.
3 модуль. Як знаходити своїх людей в команду, як навчати персонал та мотивувати для кращих результатів.
4 модуль. Стандарти та організація процесів в залі та на кухні.
5 модуль. Фінанси у ресторані.
6 модуль. Як меню впливає на успіх ресторану.
7 модуль. Маркетинг у ресторані.
8 модуль. Сервіс та робота з гостями.